top of page
Camping aan zee
 "Dream it, Wish it, Do it!" 

Over ons

Wij zijn Hèlen en Kees Berkelmans. Getrouwd, 3 kinderen en wonende in het mooie dorp Liempde.

Hèlen is actief in de handbalsport, vind het leuk om creatief bezig te zijn en houdt van gezelligheid. Kees heeft als amateurzanger en presentator meegewerkt aan de nodige projecten. Samen hebben ze nog een creatieve ruimte voor de uitvoerende kunst.

In 1988 start Kees een autopoetsbedrijf. Dit is onder andere ontstaan vanuit zijn passie voor auto’s. Hierna is Hèlen vrij snel aangehaakt in de ondersteuning, en daar waar nodig inzetbaar. Samen hebben ze het bedrijf groter gemaakt en uitgebreid met inbouw van accessoires en telefonie.

Doordat de auto in de loop der jaren steeds completer werd uitgerust, is er besloten om de onderneming volledig te richten op Telefonie in de B2B markt. De handel in Telefonie is begonnen als een hardware product, maar heeft in de afgelopen jaren een ware revolutie meegemaakt. Telefonie is vandaag de dag een kritisch onderdeel van een automatiseringsplatform binnen organisaties.

Dit was voor Kees het keerpunt waar hij ooit begonnen was vanuit zijn passie voor auto’s. Dus het roer omgegooid en alle ervaringen van de afgelopen jaren bij elkaar een invulling gevonden in de camperbranche.

WP_20180624_18_47_52_Pro__highres.jpg
Enjoying Sunset

"Het kopen of verkopen van een camper gaat

om gemaakte of nog te maken herinneringen."

Kees Berkelmans

Waarom zijn wij Camper Agency begonnen?

Tijdens hun carrière met de nodige hoogtepunten, maar ook dieptepunten, hebben zij kostbare ervaringen opgedaan, die ze nu kunnen combineren in hun bedrijf. Zo hebben ze ook een fantastische trip gemaakt naar de Noord Kaap waar de liefde voor reizen met een camper begonnen is. De ervaring van vrijheid en niet gebonden zijn aan een plek, de mooie natuur, het contact met mensen en de nodige duimpjes onderweg hebben besloten om een bedrijf te starten in campers. Door de passie voor auto’s en oog voor detail, gecombineerd met ondernemerschap, is Camper Agency gestart.

CA_logo_DEF.png
reflectie

Hoe doen wij dit?

Je kan maar een keer de eerste indruk geven, dus als je iets doet, doe het dan goed. Dit zijn kernzaken die Hèlen en Kees in hun bedrijf op nummer 1 hebben staan. Daarnaast behandel mensen zoals jezelf behandeld wil worden. En een foutje maken doen we allemaal, maar het gaat erom hoe het opgelost wordt. Vanuit de kennis en kunde opgebouwd in de afgelopen jaren wordt de klant meegenomen in de oplossing tot het kopen of verkopen van hun camper. Dit alles in goed overleg.

bottom of page